À LA CARTE - Edition No. 1

23.10.2019

More about us and how we can help companies and organizations to effectively communicate and interact with clients - read our first newsletter, available only in German:

A LA CARTE_10.2019.pdf

News

Eine Limitada zum 5-Jährigen.

24.4.24

Im Mai 2019 debütierte Gloria Helvetia Brodmann Cigars. Das Geschenk zum 5. Geburtstag im 2024: die erste Limitada.

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Bocuse d'Or Suisse 2023-Gewinner Euloge Malonga

13.11.2023

On November 13 2023 in Geneva, Euloge Malonga, deputy head chef at the Hirslanden Salemspital in
Hirslanden Salemspital in Bern, won the Swiss selection for the Bocuse d'Or Europe 2024.

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Take over of Country Radio Switzerland

1.1.2023

Sometimes you have to seize opportunities when they are here - even if they are unplanned or the timing is not perfect!

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Rampenverkauf Rennweg 8

19.11.2022

Rampenverkauf am Rennweg 8 in Zürich 26./27.11. & 3./4.12. 2022. Eigene Zigarren & Schweizer Brände.

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Big Smoke Zürich 2022

09.07.2022

Our first participation at the Zurich Big Smoke with brodmann cigars.

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Mit dabei am Bocuse d'Or Mondial 2023

Bocuse d'Or candidate Christoph Hunziker and his commis Céline Maier cooked their way to the world finals of the most prestigious cooking competition last March in Budapest. The Bocuse d'Or Mondial will take place in Lyon in January 2023.

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Viny Record SU-N SESSIONS

29.04.2022

The band's first vinyl LP is pressed, baptized and launched!

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In the Mood for Vinyl & Rock'n'Roll?

16.08.2021

Get a limited and signed vinyl record and support our unique studio project!

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Buy a boat?

Februar 2021

25 epicureans buy the cultural asset MS Ufenau in the midst of the pandemic.

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Achieving more with fewer resources.

23.1.2021

A household buys 15 kilograms of clothes per year and per capita. Buy fast, throw away fast. More is more, the main thing is cheap. That is today. And what about tomorrow?

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Podcast #1 zu FUTURE FOOD - Kunstfleisch und Fleischersatz

28.10.2020

Wenn das Storytelling stimmt, kann Fleisch in der Zukunft alles sein. Andrea Staudacher, FutureFoodLab

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Podcast #2 zu FUTURE FOOD - Kunstfleisch und Fleischersatz

28.10.2020

250'000 $ für einen Burger aus Kunstfleisch? Der Preis muss noch etwas runterkommen.

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Future Food: Kunstfleisch und Fleischersatz.

6.8.2020

Das Pauli Magazin LEEKS zum Thema «Future Food – Kunstfleisch und Fleischersatz. Technologie, Innovationen, Trends und gesellschaftliche Veränderungen». Montag, 14. September 2020.

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Die Suppen der klassischen französischen Küche

5.7.2020

Ich bin auch ein Suppenkasper!

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LEEK.CH

1.7.2020

leek.ch - Die umfassende, unabhängige und treffsichere Suchplattform für die Gastronomie, Kulinarik, Hotellerie und den Detailhandel.

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TOOL-BOX KOMMUNIKATION FÜR GASTRONOMIE POST-CORONA

04.05.2020

Vorlagen, Umsetzungsbeispiele & Checklisten

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Online English Courses for Professionals

01.05.2020

Viele nutzen die aktuelle Entschleunigung und zusätzlich gewonnene Zeit auch um sich weiterzubilden. 

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Krisenkommunikation in Zeiten von Corona.

3.4.2020

Das Wichtigste in Kürze.

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HOTELFACTORY AG

11.11.2019

Paloma Szathmáry Mitglied des Expertenteams der HOTELFACTORY AG.

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GENUSS POP-UP 1.12.2019

19.11.2019

Afternoon Tea & Mini Market
Gloria Helvetia Brodmann Cigars
Degustation Cardeira-Weine & More

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